BØRN & FAMILIEFOTOGRAF

naturligt-lys-hjemme-barn-pige-øjeblik

FOTOGRAFIER DER AFSPEJLER JER

Jeg hjælper jer med at indkapsle minderne med børne- og familiefotografiering fra mit studie i Horsens. Jeg henter min inspiration i livsstilsfotografi for at kunne portrættere jeres udtryk, samhørighed og personligheder. Med mig bag kameraet får I altså fotografier, som er langt fra de opstillede “smil til kameraet” billeder. Derimod får I autentiske fotografier, der indfanger, hvem I er som familie.

Gå til: Priser, Inspiration, Anmeldelser, Ofte stillede spørgsmål

Du kan booke tid til din egen familie eller børnefotografering her.


BOOK TID TIL DIN FOTOGRAFERING

BOOK TID

INSPIRATION

DET SIGER KUNDERNE

 • "Har stået for vores bryllups billeder... og det var yderst professionelt lavet. Billeder blev bedre end vi nogensinde havde forstillet os. Og vi blev rådet og vejledt til nogle helt fantastiske billeder. Tusind tak for en fantastisk oplevelse, og vil absolut råde andre til at benytte dig til deres helt specielle dag."
  Henrik Baunsgaard
  BRYLLUP
  -
  HORSENS
 • "Helt utrolig venlig og imødekommende, så smilende og venlig over for børn. Datteren var i helt trygge hænder, så det blev nogle fantastiske billeder."
  Jonas Jakobsen
  BØRN & FAMILIE
  -
  HORSENS

BOOK TID TIL DIN FOTOGRAFERING

BOOK TID

PRISER


Jeg gør en dyd ud af, at gøre priserne overskuelige, så det er nemt og trygt for jer at bestille børne- og familiebilleder hos mig.

  Book en tid til din fotografering i dag. 

 • Fotografering
 • kr.6001 time
 • Gælder både studie, i hjemmet og på lokation
 • 1 times fotografering
 • 4 kr. pr. km. uden for Horsens
 • Tillæg uden for åbningstid: 250 kr
 • Tillæg weekend og helligdag: 400 kr
 • BOOK NU
 • Digitale billeder
 • Fra kr.300pr. stk.
 • Leveres redigeret i både farve og sort/hvid
 • 300 kr pr digitale fil i net opløsning
 • 600 kr pr digitale fil i fuld opløsning
 • PAKKER (fuld opløsning)
 • 5 filer: 1600 kr
 • 10 filer: 2000 kr
 • 20 filer: 3000 kr
 • 40 filer: 4000 kr
 • BOOK NU
 • Print
 • Pearl print
 • 9x12: 200 kr
 • 13x18: 350 kr
 • 18x24: 400 kr
 • 20x30: 650 kr
 • 30x40: 900 kr
 • 50x60: 1700 kr
 • 60x80: 2000 kr
 • Kontakt mig gerne for priser på flere størrelser
 • Mulighed for tilkøb af indramning
 • BOOK NU

Nærvær og rummelighed

At få taget fotografier i et studie er ikke en hverdagssituation for de fleste. Ofte føles det ikke særlig autentisk, og for nogle kan det endda føles grænseoverskridende. Derfor tilbyder jeg at komme hjem til jer eller tage ud på en lokation, som I selv vælger, for at fotografere i trygge og vante omgivelser. Jeg ved, at det skaber plads til nærvær, ro og autenticitet, så billederne bliver fulde af ægte følelser.

Jeg tror på, at man bliver mest glad for billeder, som afspejler den fortælling, der udspiller sig i øjeblikket. Det kan være nysgerrighed, fordybelse, smittende latter eller noget helt andet. Jeg tager altid billeder, der er tro mod barnet og jer som familie og går aldrig efter at presse påtagede følelser ned over jer. Min intuitive tilgang, i kombination med min lydhørhed for jeres ønsker, gør at jeg formår at skabe en optimal atmosfære og et trygt rum. Det er altafgørende for, at I får en god oplevelse med at være foran kameraet. På den måde får I både en særlig oplevelse som familie og billeder med hjem, der giver en god fornemmelse i maven.

Her i Horsens er der plads til jer

Børn og familier er forskellige. Og det skal der være plads til. I mit hjemmestudie i Horsens, er der altid plads til, at I kan være jer selv. Alle, der investerer i børne- og familiebilleder, ønsker naturligvis et godt resultat. Jeg ved, at det allerbedste og mest autentiske resultat opnås, når der er plads til alle de måder, I er på som familie: Smilehullerne, de sure miner og drilske udtryk. 

Med mig får I en nærværende, intuitiv og fleksibel fotograf, som tilpasser fotograferingen til jeres tempo. At få taget billeder skal nemlig være en god oplevelse for alle – uanset alder og personlighed.

Studie, hjemme eller lokation

I mit hjemmestudie i Horsens har jeg diverse redskaber til at skabe forskellige udtryk. Så hvis I ønsker en studiesetting, så kan jeg selvfølgelig også hjælpe med det. I mit studie bruger jeg naturligt lys i kombination med flashlamper, så fotografierne virkelig kommer til at “poppe”. Og selvom du/I er i en uvant atmosfære, så ved jeg, hvordan vi sammen gør det til et trygt og nærværende rum.  

Hvis fotograferingen foregår hjemme hos jer, er der ekstra gode betingelser for, at den bliver afslappet. Jeg foretrækker at lave hjemmefotografering med naturligt lys, fordi det skaber et lækkert, æstetisk og autentisk udtryk. Derfor må I gerne på forhånd tænke over, om I har et sted i hjemmet, hvor der kommer naturligt lys – det kan være fra vinduer eller glasdøre. Jeg skal dog nok tage et par lamper med, hvis der er brug for det

Vi kan også tage fotografier i naturen eller byrummet og få glæde af det dejlige sollys. Det giver os mulighed for at finde forskellige baggrunde, der kan skabe alsidige stemninger i billederne.  

Find mig på Facebook eller på ᴛᴀɴᴊᴀ ᴋʀᴏɴʙᴏʀɢ (@tanjakronborg_photography) • Instagram-billeder og -videoer

BOOK TID TIL DIN FOTOGRAFERING

BOOK TID

BØRN & FAMILIE | OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Jeg har samlet ofte stillede spørgsmål om børne- og familiebilleder. Har du flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

HVORDAN FORLØBER EN STUDIEFOTOGRAFERING?

I kommer hjem til mig på det aftalte tidspunkt. Jeg byder jer velkommen og indenfor i studiet hvor I lige får lov at finde jer til rette inden vi går i gang. Jeg spørger ind til om hvorvidt der er specifikke ønsker til billederne, som jeg altid vil tage udgangspunkt i. Har I ingen ønsker, ”freestyler” jeg lidt og finder ud af, hvad der matcher jer som familie eller barnet og får skabt et godt rum, hvor I kan være jer selv.
Under fotograferingen vil I kunne se billederne på en skærm i real tid, så I kan følge med i processen. Jeg har nemmere ved at finde ud af, om jeg kan ”mærke” billederne og se om det hele spiller, ved at se dem på en større skærm.
Alt efter stemningen, vil jeg hurtigt gå igennem billederne og sikre mig, at vi har masser af billeder der klinger på den høje note, mens jeg fornemmer hvad der resonerer hos jer (det hjælper mig i redigeringsprocessen). I nogle tilfælde udvælges billederne med det samme. I andre tilfælde vil jeg overføre dem på et online galleri, så I kan udvælge billederne derhjemme. Inden vi takker af, betales for selve fotograferingen.

HVORDAN FORLØBER EN LOKATION-FOTOGRAFERING?

Vi mødes på den aftale lokation. Vi får sagt ordentligt hej og snakket lidt om jeres ønsker til billederne. Herefter bruger vi en times tid (give or take) på fotograferingen. Jeg foreslår som regel at vi går en tur og ser hvad der opstår. Jeg guider i det omfang, der passer til jer. Når jeg er sikker på, der er masser af gode skud i kassen, tager jeg hjem og får billederne sorteret til jer og overført til et online galleri, hvorfra I kan udvælge de billeder, I ønsker at jeg arbejder videre med. Betalingen af selve fotograferingen foregår inden vi takker af.

HVORDAN BESTILLER VI BILLEDER?

Enten udvælger I billederne ved (studie)fotograferingen, eller også uploader jeg de bedste billeder fra fotograferingen til et online galleri, som jeg mailer jer linket til. Her markerer I de billeder I ønsker. Når I har valgt, skriver I til mig på mailen, at I har valgt.

Der kan gå op til 2 ugers leveringstid efter udvælgelse. De færdige billeder uploades til galleriet, hvorfra I kan downloade dem.

HVAD SKAL VI HAVE PÅ?

Det er ikke nødvendigt at købe nyt tøj til fotograferingen, men billederne bliver klart bedre, når tøjet er afstemt. Det er vigtigt I føler jer godt tilpas i det tøj I har på. Vælg gerne tøj i neutrale farver (medmindre i går efter et sprælsk udtryk) og undgå helst striber, store logoer og prints på tøjet.

Har I mulighed for det, så tag gerne lidt forskelligt tøj med. Så kan jeg se hvad der vil gå bedst med omgivelserne.

Jeg er i færd med at udarbejde en guide til tøjvalg, som I vil modtage, når I booker, så I er godt “klædt på” til jeres shoot.

SKAL VI HAVE NOGET MED?

Afhængigt af barnet og barnets alder, kan det være en fordel at have et stykke legetøj med, som kan hjælpe med at aflede opmærksomheden fra at det fotograferes. Nogle børn synes (ligesom voksne) at det kan være grænseoverskridende at være så meget i fokus.

HVORDAN FORBEREDER VI OS?

Særligt ved børnefotografering: Du kender dit barn bedst, og ved bedst hvordan du forbereder ham/hende til noget nyt. Men jeg har dog nogle anbefalinger I kan tage til jer. Undgå at bede dit barn om at smile eller præstere på nogen måde. Fortæl i stedet, hvad der kommer til at ske – at nu skal I op og besøge Tanja, som har et stort kamera hun tager billeder med, mens I leger (noget ala det). Mit arbejde bliver væsentligt nemmere, hvis barnet ikke føler sig presset til at smile. Så skal jeg først have pillet det kunstige smil af, før vi kan lege os frem til det ægte (såfremt det er smil vi går efter).

MÅ VI HAVE DYR MED?

Kæledyrene er en del af familien, så selvfølgelig skal de være med. Ja!

HVOR MANGE MÅ VI VÆRE?

Eftersom mit hjemmestudie er 12m2, vil det blive ret trangt med mere end 6 fuldvoksne mennesker herinde. Foregår gruppebillederne ude foretrækker jeg at der ikke er flere end 15 mennesker med.