ERHVERV

medarbejderportræt-lokation-fotografi-sjov-spas

væk tillid og nysgerrighed hos potentielle kunder

Professionelle erhvervsbilleder gør indtryk og løfter dit brand til nye højder. Fotos, der udstråler kvalitet, er et effektivt værktøj i din markedsføring, da kunder ofte husker det visuelle udtryk bedre end tekst. Fotografier tydeliggør dine budskaber og billedliggør dig og dine ansatte, produkterne og kundeoplevelsen. For kunderne vækkes tillid og troværdighed af autentiske og personlige billeder.

Uanset om du ønsker portrætter eller en serie af brandingbilleder, så hjælper jeg dig med at skabe et sammenhængende visuelt univers, der skaber blikfang og som frem for alt matcher dit brand. På den måde bliver det nemmere for dig at synliggøre, hvad du og din virksomhed tilbyder og dermed vække interesse og nysgerrighed hos potentielle kunder.

erhvervsbilleder

Med professionelle og autentiske erhvervsbilleder understøtter du virksomhedens kommunikation, identitet og vision på den mest effektive og elegante måde. Jeg tilbyder erhvervsbilleder til markedsføring, der er i tråd med din vision og det du sælger. Fotografierne præsenterer visuelt virksomhedens profil og værdier – uanset om det er portrætbilleder af medarbejdere, billeder af det nyeste produkt eller billeder fra et event, der skaber en stemning af, hvem I er som virksomhed.

PROFESSIONELLE PORTRÆTBILLEDER

Portrætbilleder – af dig og dine medarbejdere – er ofte det første indtryk, en ny kunde får. Det kan potentielt have indflydelse på, hvordan du, de ansatte og virksomheden bliver opfattet. Derfor er det vigtigt, at billederne emmer af autenticitet og afspejler virksomhedens værdier og de ansattes personligheder.

Professionalisme og troværdighed kan have mange udtryk. Det afhænger af værdier, kundetyper og det, virksomheden sælger. Derfor holder vi et møde før fotograferingen for at forventningsafstemme og tale om ønsker, idéer og muligheder. På den måde er du og de ansatte klædt godt på til fotosessionen og jeg kan indfange billeder, du kan bruge til at tiltrække dine drømmekunder.

BRANDING BILLEDER

Jeg tilbyder brandingbilleder af produkter, ydelser og løsninger. Hvis dit produkt er “dig”, vil professionelle brandingbilleder højne det visuelle udtryk på din hjemmeside, sociale medier eller andre platforme. De hjælper dig ikke kun med at tiltrække flere kunder, men også de rigtige kunder. Jeg hjælper dig med at skabe gennemførte, autentiske og sammenhængende brandingbilleder, der visuelt indfanger din vision og dit brand.

Gå til: Priser, Inspiration, Anmeldelser, Ofte stillede spørgsmål

Du kan booke tid til din et gratis onlinemøde om din fotoopgave her.


HAR DU SPØRGSMÅL? JEG HJÆLPER GERNE

BOOK GRATIS ONLINEMØDE

DET SIGER KUNDERNE

 • "Tanja gør et super godt arbejde. Hendes fantastiske måde at være på over for andre mennesker gør at man nemt kan slappe af. Hun er dygtig i hendes måde at tænke at på. Hun er kreativ og kan kommer med super gode ideer hvis man selv er helt tom. Hun lavede nogle billeder for os ved ToolBox CF som kan ses på vores hjemmeside dem er vi stolte af."
  Stig Vagner Rasmussen
  ERHVERV
  -
  Horsens

INSPIRATION

PRISER PÅ ERHVERVSFOTOGRAFI


Jeg gør en dyd ud af, at gøre priserne overskuelige, så det er nemt og trygt for jer at bestille erhvervsfotografering hos mig.

 Book en tid til din fotografering i dag. 

 • FOTOGRAFERING
 • kr.995pr. time
 • Excl. moms
 • Excl. billeder
 • Gælder branding, portræt og produkt
 • Prisen kan variere alt efter opgave
 • Ring og få en snak om jeres muligheder
 • BOOK NU
 • EVENTFOTOGRAFERING
 • kr.1250pr. time
 • Excl. moms
 • Excl. billeder
 • Prisen kan variere alt efter opgave
 • Ring og få en snak om jeres muligheder
 • BOOK NU
 • digitale billeder
 • Fra kr.295pr. stk.
 • Excl. moms
 • Leveres redigeret
 • Billederne modtages både i farve og sort/hvid
 • BOOK NU

Erhvervsfotograf i Horsens

Jeg er fleksibel overfor dine ønsker om lokation for at sikre at det endelige resultat bliver autentisk og troværdigt. Vi mødes på forhånd, taler om dine idéer og vender de forskellige muligheder for lokation. Vi forventningsafstemmer og aftaler en tidsramme for fotosessionen.

Jeg har et hjemmestudie i Horsens med professionelt udstyr, så jeg kan løse alle ønsker om studiesetup. Nogle gange kan det være en fordel at tage billederne ude hos jer, eksempelvis når det handler om medarbejderportrætter. Dermed kan dine medarbejdere nemmere føle sig trygge med at være foran kameraet og det giver et ekstra lag af troværdighed i billederne. Jeg tager selvfølgelig flashlamper og andre remedier med, hvis du/I ønsker studiefornemmelsen ude hos jer.

Når jeg tager konference- og arrangementbilleder bruger jeg min antropologiske erfaring fra at udføre feltarbejde til at smelte sammen med deltagerne, så min tilstedeværelse ikke forstyrrer hverken tidsplaner eller dagsordener. Til denne type af billeder bruger jeg de naturlige lyskilder på stedet for at sikre en skarp autentisk æstetik, der indfanger stemninger, situationer og relationer.

Mulighederne er mange, når det handler om lokation, og jeg kan løse mange typer af opgaver. Jeg bruger min mangeårige erfaring til at vejlede dig, så du får et endeligt resultat, der er tro mod virksomhedens værdier og visioner.

HAR DU SPØRGSMÅL? JEG HJÆLPER GERNE

BOOK GRATIS ONLINEMØDE

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Jeg har samlet ofte stillede spørgsmål om erhvervsfotografering. Har du flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

HVORDAN BESTILLER JEG BILLEDER?

Vi aftaler på forhånd, hvad det er du/I har brug for ift. overlevering af færdige billeder. Jeg er meget fleksibel. Nogle har en struktur i virksomheden der kræver, at jeg udvælger billederne hvorefter de overføres via wetransfer fx., mens andre har brug for at mærke efter hvilke billeder der resonnerer bedst og udvælge i ro og mag. I det tilfælde uploader jeg de rå (ufærdige) billeder til et privat online galleri, som jeg mailer dig linket til. Her markerer du de billeder det skal være, og giver mig besked når du har valgt. Herefter fikser jeg dem færdige til dig og uploader dem til galleriet inden for en uge (med mindre andet er aftalt).

HVAD SKAL JEG HAVE PÅ?

Tag det på, du gerne vil udstråle. En skjorte er en klassiker, hvis det skal være mere business-orienteret. En vamset strik, hvis du skal udstråle hygge. Tag gerne noget forskelligt med til fotosessionen, så jeg kan hjælpe med at udvælge lige netop det tøj der får dig til at fremstå bedst muligt. Forsøg at undgå tøj med store logoer, striber og prints, da det kan stjæle fokus på billederne.
Jeg er i færd med at udarbejde en guide til tøjvalg, som I vil modtage, når I booker, så I er godt “klædt på” til jeres shoot.

KAN JEG FÅ ALLE BILLEDER – BARE SOM RÅ FILER?

Nej. Jeg afleverer ikke ufærdige billeder. Fotografering står ikke alene men skal igennem en anden vigtig del, som er udvælgelse og postproduktion, før de er færdige.