BRYLLUPSFOTOGRAFI

brudepar-skov-regn-stemning-naturligt

ÆSTETISK INDKAPSLEDE MINDER

Drømmer I om autentiske fotografier fra jeres kærlighedsfest, som fremkalder alle følelserne fra dagen, hver gang I ser på dem?

Er I på udkig efter en fotograf, som har erfaring med og fokuserer på at tage billeder, der afspejler hvem, I er?

Og vil I have billeder, som er langt fra de opstillede og klassiske bryllupsbilleder?

Så tror jeg, vi er det helt rigtige match. Jeg ved, hvor vigtigt det er at finde en fotograf, som harmonerer med jeres personligheder, som lytter til jeres ønsker og som formår at få jer til at føle, at I er i trygge hænder.

Jeres bryllupsbilleder er en dokumentation af alt det, der sker på jeres store dag. De er uformelle, personlige og uden filter: Æstetiske og autentiske fotografier, der visuelt indfanger jer.

Gå til: Priser, Inspiration, Anmeldelser, Ofte stillede spørgsmål


HAR DU SPØRGSMÅL? JEG HJÆLPER GERNE

BOOK GRATIS ONLINEMØDE

INSPIRATION

DET SIGER KUNDERNE

 • "Har stået for vores bryllups billeder... og det var yderst professionelt lavet. Billeder blev bedre end vi nogensinde havde forstillet os. Og vi blev rådet og vejledt til nogle helt fantastiske billeder. Tusind tak for en fantastisk oplevelse, og vil absolut råde andre til at benytte dig til deres helt specielle dag."
  Henrik Baunsgaard
  BRYLLUP
  -
  HORSENS
 • "Tanja er en super dygtig fotograf og hun giver sig altid 100% - hun er nærværende, kreativ og tålmodig og går langt for at få det helt rigtige billede i “kassen”. Jeg kan varmt anbefale hende og hendes hyggelige hjemmestudie 📷."
  Mette Jørgensen
  GRAVID & BABY
  -
  HORSENS
 • "Hendes lattermilde væsen får en til at føle sig så godt tilpas og afslappet, og så fanger hun bare momentet(erne)...vi niver os selve i armene - for når vi ser billederne igennem, er det som at genopleve dagen. Tanja drysser stjernestøv på billederne, og gør billederne lige så virkelige, som var det i nuet."
  Kathrina Trond Hansen
  BRYLLUP
  -
  Horsens

HAR DU SPØRGSMÅL? JEG HJÆLPER GERNE

BOOK GRATIS ONLINEMØDE

BRYLLUPSPAKKER


Jeg har både en lille pakke med billeder af brudeparret på lokation, men også en pakke hvor jeg følger jer hele dagen. Vi laver den løsning der passer bedst til jer, book et uforpligtende onlinemøde før I beslutter jer.

 • Pakke 1
 • kr.4.995
 • Minimum 50 optimerede digitale billeder i fuld opløsning
 • Bryllupsportrætter og stemningsbilleder af parret på lokation
 • BOOK GRATIS ONLINEMØDE
 • Pakke 2
 • kr. 8.995
 • Minimum 300 optimerede digitale billeder i fuld opløsning
 • Alt i pakke 1
 • Billeder før, under og efter vielse
 • Stemningsbilleder under reception
 • BOOK GRATIS ONLINEMØDE
 • Pakke 3
 • kr.16.995
 • Minimum 700 optimerede digitale billeder i fuld opløsning
 • Alt i pakke 2
 • Stemningsbilleder fra hele festen
 • Billeder af brudevals
 • BOOK GRATIS ONLINEMØDE

Erfaren bryllupsfotograf fra Horsens

I er i trygge hænder. Jeg har 15 års erfaring som professionel fotograf og jeg ved, hvordan man skaber et rart, sjovt og uformelt rum til at forevige de fineste minder fra jeres bryllup. Og så ved jeg, hvordan vi undgår at fotograferingen bliver en stressfyldt oplevelse. Derfor vil jeg på forhånd lægge en vejledende plan for dagen og sikre, at vi forventningsafstemmer. På den måde bliver der plads til overblik og til at indfange alle “must-have” billederne samt alle de små øjeblikke, som er ekstra værdifulde at se tilbage på.   

autentiske minder

Min tilgang til bryllupsfotografering er “æstetisk autenticitet” og jeg er inspireret af den fotojournalistiske stil. Det betyder, at jeg ikke tager opstillede billeder, som ligger langt fra jeres personligheder og naturlighed. I får altså alsidige, æstetiske og autentiske visuelle minder, som er tilpasset jeres ønsker og jer som mennesker. 

“fluen på væggen”

Som uddannet antropolog har jeg en stor fordel, når det kommer til at være fluen på væggen. Til bryllupper bruger jeg min antropologiske erfaring til at smelte sammen med og blive en del af bryllupsfesten. Og det virker. Gang på gang er jeg blevet rost for at være usynlig af både brudepar og bryllupsgæster. Med mig får I altså en fotograf, som kan komme helt tæt på festen og forevige alle de små og store øjeblikke uden at forstyrre jer eller gæsterne. 

stemningsfyldte billeder af brudeparret

Jeg bruger både min intuition og min mangeårige erfaring for at vurdere, hvilke brudepar-billeder, vi skal tage. Jeg hjælper jer med at skabe de optimale rammer for at få stemningen til at skinne igennem på fotografierne. Jeg formår at indkapsle jeres kærlighed, eufori og forventninger til festen. I får billeder, der skaber en æstetisk og autentisk fortælling om jeres kærlighedsfest. 

Jeg tilstræber at skabe en stemning, hvor jeres brudepar-fotografering bliver et pusterum, hvor I kan trække vejret dybt og mæske jer i tosomhed inden den helt store fejring. Det er jeres dag og den skal nydes. Også mens I får taget billeder.

I kan vælge mellem tre pakkeløsninger. De er vejledende og kan sammensættes, så de passer lige præcis til jer. Vi mødes på forhånd, taler om idéer, forventningsafstemmer og aftaler en pris baseret på det, I ønsker.

Gå til: Priser, Inspiration, Anmeldelser, Ofte stillede spørgsmål

HAR DU SPØRGSMÅL? JEG HJÆLPER GERNE

BOOK GRATIS ONLINEMØDE

BRYLLUPSFOTOGRAFI | OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Jeg har samlet ofte stillede spørgsmål om bryllupsfotografi. Har du flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig. book et uforpligtende onlinemøde før I beslutter jer.

HVOR MANGE BILLEDER FÅR VI?

Jeg tager rigtig mange billeder på sådan en dag og vil sortere billederne så I modtager et overskueligt antal. Det er svært at komme med et præcist antal billeder, men et slag på tasken er mellem 700 og 1000 billeder fra et heldagsbryllup.

HVORNÅR FÅR VI BILLEDERNE?

I modtager et “sneak peak” fra dagen inden for en uge og så bestræber jeg mig på at I får resten af billederne inden for en mdr.

HVORDAN MODTAGER VI BILLEDERNE?

Jeg sender jer et link på mail til jeres online bryllupsgalleri hvorfra I kan se og downloade billederne ned på jeres egen computer. Selvfølgelig tilbyder jeg også at printe for jer. Og det ene udelukker ikke det andet. For jer er det en kæmpe fordel, at I har filerne digitalt. Så kan I altid printe et ekstra til postkort, kolonihaven eller noget helt tredje.

HVOR LANG TID FØR HOLDER VI ET MØDE?

I booker jer ind til et uforpligtende møde via hjemmesiden her, når I er i gang med at undersøge jeres muligheder. Så tager vi en indledende snak, mens I får et indtryk af mig som fotograf. I kan gå og summe lidt over det, i den tid I nu har brug for – for at finde ud af om det er mig, der skal forevige jeres dag. Hvis vi er et match, holder vi et mere uddybende møde en måneds tid før, eller ugerne op til brylluppet.

SKAL VI SØRGE FOR FORPLEJNING TIL FOTOGRAFEN?

Ja. Uden mad og drikke, fungerer helten ikke. Og jeg KAN eller VIL ikke fotografere en kage jeg ikke må smage!

HVAD ER FORSKELLEN PÅ OPTIMEREDE OG REDIGEREDE BILLEDER?

Optimerede billeder tjekker jeg igennem for korrekt lys, farvetone, beskæring o.l. mens redigerde billeder får en mere kærlig hånd f.x. fjernelse af diverse ting der “står i vejen”, en let hudretouch hvis ønsket og billedet kommer til at “poppe” lidt mere.

KAN VI FÅ ALLE BILLEDER?

Nej. Jeg afleverer ikke ufærdige billeder. Fotografering står ikke alene men skal igennem en anden vigtig del, som er udvælgelse og postproduktion, før de er færdige. En anden ting er, at jeg tager VIRKELIG mange billeder, og for at holde den visuelle fortælling skarp samtidig med, den indeholder de vigtige nuancer, så kræver det en udvælgelsesprocess, som jeg varetager inden I får billederne.