GRAVID & BABYFOTOGRAF

studieportræt-øjeblik-blik-baby

EN HELT SÆRLIG TID

Graviditet og den første tid med en lille ny (eller flere) er en betydningsfuld periode. Den fortjener at blive foreviget med æstetiske og mindeværdige billeder. 

Gå til: Priser, Inspiration, Anmeldelser, Ofte stillede spørgsmål

naturligt og enkelt

Mit fokus er på at skabe et tidløst og naturligt resultat i dine/jeres gravid- og babybilleder. Jeg har derfor ikke store kjoler eller meterlang tyl på lager til gravidposeringer, da jeg mener, at enkelthed bedst indfanger din/jeres kærlighed og rejse.

Jeg er dog meget draget af farver, spræl og løjer, så hvis din/jeres æstetik er i tråd med det, kan vi sammen skabe et billedunivers, som resonerer med det.

Du kan booke tid til din egen gravid eller babyfotografering her.


BOOK TID TIL DIN FOTOGRAFERING

BOOK TID

INSPIRATION

DET SIGER KUNDERNE

 • "Helt utrolig venlig og imødekommende, så smilende og venlig over for børn. Datteren var i helt trygge hænder, så det blev nogle fantastiske billeder."
  Jonas Jakobsen
  BØRN & FAMILIE
  -
  HORSENS
 • "Tanja er en super dygtig fotograf og hun giver sig altid 100% - hun er nærværende, kreativ og tålmodig og går langt for at få det helt rigtige billede i “kassen”. Jeg kan varmt anbefale hende og hendes hyggelige hjemmestudie 📷."
  Mette Jørgensen
  GRAVID & BABY
  -
  HORSENS
 • "Super sød og meget engageret fotograf. Vi har været ovenud tilfreds med de babybilleder vi har fået taget ikke - kun resultatet, men også hele processen har været nem og behagelig. Vi kommer helt sikkert igen, måske det næste skal være søskende- og eller familiebilleder."
  Tania Sørensen
  GRAVID & BABY
  -
  Horsens

BOOK TID TIL DIN FOTOGRAFERING

BOOK TID

PRISER PÅ BABY OG GRAVIDITETSBILLEDER


Jeg gør en dyd ud af, at gøre priserne overskuelige, så det er nemt og trygt for jer at bestille gravid- og babybilleder hos mig.

Pris på gravidfotografering og babyfotografering er det samme som mine portrætpriser. Dem finder du her.

Nedenfor har jeg listet nogle særlige tilbud.

Book en tid til din fotografering i dag. 

 • Månedsfotografering
 • kr.450pr. mdr.
 • Gælder både studie, i hjemmet og på lokation
 • 1 times fotografering
 • 1 digital fil i net opløsning
 • 1 stk 13x18 print
 • Den digitale fil modtages både i farve og sort/hvid
 • Mulighed for tilkøb af flere billeder pr. gang
 • 4 kr. pr. km. uden for Horsens
 • BOOK NU
 • Kvartalsfotogarfering
 • kr.650pr. kvartal
 • Gælder både studie, i hjemmet og på lokation
 • 1 times fotografering
 • 1 digital fil i net opløsning
 • 1 stk 13x18 print
 • Den digtale fil modtages både i farve og sort/hvid
 • Mulighed for tilkøb af flere billeder pr. gang
 • 4 kr. pr. km. uden for Horsens
 • BOOK NU
 • Nyfødt fotografering
 • kr.12002 timer
 • 2 timers fotografering
 • Gælder både studie, i hjemmet og på lokation
 • 4 kr. pr. km. uden for Horsens
 • BILLEDER TILKØBES, se "digitale billeder" eller "print" under fanen "børn & familie"
 • BOOK NU
studieportræt-øjeblik-blik-baby

bevar babybulen med en fotografering i Horsens

Jeg forstår, hvor magisk, overvældende og [indsæt hvilken som helst følelse] tiden som vordende mor er. Og jeg er for at hjælpe dig/jer med at indfange alle følelserne som visuelle minder.

Jeg har den dybeste respekt for den forvandling, som kroppen gennemgår under en graviditet: Kvalmen, de vilde hormoner og besynderlige væskevækst. Og selvfølgelig den kærlighed, som vokser i takt med maven.

Fra egen erfaring forstår jeg, at denne tid er fyldt med spænding og sårbarhed. Derfor er jeg opmærksom på at skabe en tryg og nærværende atmosfære, så du/I føler dig/jer set og forstået. Mit mål er altid at fange øjeblikke, der udstråler ægthed, nærvær og nænsomhed. Min mangeårige erfaring har givet mig færdighederne til at indkapsle elegancen i den vanvittige forandring, som du og din krop går igennem. Og ikke mindst tager jeg mig tid til at lære dig/jer og dine/jeres ønsker at kende. Dermed kan jeg skræddersy fotograferingen, afstemme tempo undervejs og vejlede på den måde, som jeg finder passende for netop dig/jer.

hvornår er det billede-tid?

En god tommelfingerregel er, at vi skal tage billederne fire-seks uger før termin. Men det er meget individuelt. For det kan være, at det ikke kun er maven, som vokser. Det oplevede jeg selv på egen krop, og da min telefons Face-ID ikke længere kunne genkende mig, tog jeg billederne af mig selv. Det var cirka to måneder før termin. Derfor er jeg lydhør over for dig. Og vi kan altid flytte fotograferingen, så den passer bedre til din krop.

Du kan booke tid til din egen gravid eller babyfotografering her.

kan man eksplodere af kærlighed?

Der er intet mere dyrbart end de første dage og uger sammen med din baby. Det lille menneske udvikler sig med lynets hastighed og en babyfotografering giver dig mulighed for visuelt at bevare alle de overvældende øjeblikke, søde udtryk og følelsen af at eksplodere af kærlighed.

En babyfotografering skal foregå senest 14 dage efter fødslen. Det er nemlig her, at den lille er mest bøjelig og kan lægges i forskellige poseringer. Jeg tager dog ikke klassiske “burrito-baby” billeder, men mærker i stedet efter, hvad det enkelte lille menneske er mest tilpas med. Det er sådan I oplever og ser jeres barn, og det er lige præcis det, jeg vil gengive på billederne.

Det kræver en god portion tålmodighed og tid at tage babyfotografering, så jeg anbefaler at du/I afsætter to timer til det. Fotograferingen fungerer bedst, hvis barnet er mæt og sover. Skulle det ske, at babyen vågner undervejs, så kan det være svært at falde i søvn igen. Husk derfor et tæppe eller noget andet, som dit/jeres barn er trygt ved og som kan hjælpe babyen med at falde til ro igen. Du/I må på forhånd også gerne overveje, om der er andre betingelser, der kan gøre dit/jeres lille menneske tryg ved situationen – eksempelvis ved at jeg kommer hjem til dig/jer med mit kamera.

de første kapitler

Der sker så meget på så kort tid. Fra det ene øjeblik til det andet kan det lille menneske noget nyt. Lige præcis som det skal være. Deres udvikling, nysgerrighed og påfund er utrolig livsbekræftende. Derfor elsker jeg simpelthen at fotografere babyer – det er en fantastisk gave at få lov til at forevige alle de livsglade og forskellige personligheder med mit kamera.

Jeg tager det som en stor tillidserklæring at få lov til at fotografere jeres små poder. For det handler om barnets første tid i verden, og jeg søger at portrættere det med autenticitet, nærvær og med respekt for barnet.

Det er vigtigt for mig, at både du og dit barn føler jer godt tilpas. Og nogle gange kan det tage lidt tid, før trygheden indfinder sig under babyfotografering. Derfor afsætter jeg tid til at skabe rolige rammer samt tid til spisepauser. Din opgave som forælder er at slappe af og nyde tiden sammen med dit barn. Det hjælper også dit barn med at føle sig tryg. Og dermed kan jeg tage billeder, der emmer af personlighed.

Gå til: Priser, Inspiration, Anmeldelser, Ofte stillede spørgsmål


Hvor skal billederne tages?

Vi kan tage billederne flere steder; studie, lokation eller hjemme. Det kan du læse meget mere om her.

BOOK TID TIL DIN FOTOGRAFERING

BOOK TID

GRAVID & BABYFOTOGRAFERING | OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Jeg har samlet ofte stillede spørgsmål om børne og familie billeder. Har du flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

KOSTER DET EKSTRA MED SØSKENDE?

Prisen for babyfotografering er den samme, om der er et eller flere børn med på billederne. Så snup endelig søskende med til fotograferingerne.

GRAVID – HVAD SKAL JEG TAGE PÅ?

Tag gerne nogle forskelligt med. Skjorter, kjoler der sidder tæt til maven, kimonoer osv. Det er vigtigt du føler dig godt tilpas i tøjet. Undgå store print, striber og mønstre og hold dig gerne til neutrale farver, med mindre det ikke gør noget at tøjet “larmer” lidt.

Jeg er i færd med at udarbejde en guide til tøjvalg, som I vil modtage, når I booker, så I er godt “klædt på” til jeres shoot.

GRAVID – HVORNÅR ER DET BEDST AT TAGE BILLEDERNE?

En tommelfingerregel er 4-6 uger før termin. Hvis du oplever at der begynder at komme meget væske i kroppen, så er jeg fleksibel og vi finder en tidligere tid, hvis du ønsker det.

BABY – SKAL VI HAVE NOGET MED?

Afhængigt af babyen, kan det være en fordel at have et stykke legetøj med, som kan hjælpe med at få barnet til at fokusere på noget. Jeg har en masse knitrende og farvestrålende legetøj som kan bruges, men I kender jeres barn bedst. Hvis I ved, at jeres lille purk bliver begejstret over et særligt stykke legetøj – så tag det med.